• +46 72 3000 570
  • stefan@sbdesign.se

Välkomna till min cyberplats på nätet…

Välkomna till min cyberplats på nätet…

”Cross media Publisher” beskriver mig! Jag är en originalare ut i fingerspetsarna i tryck, webb och video.

Jobbat i branschen i 24 år och alltid med multimedia. Jag är en glad 59 år ung man med en stor nyfikenhet på nya tekniker/programvaror, därför har jag har alltid varit en lyckad framtids analytiker som driver mig framåt.

Jag är nu anställd på Home Solutions på marknad och sköter där intern och extern marknadsföring samt en del administrativa uppgifter

Jag har varit gift i 26 år hittills med en underbar tjej Marie som har givit mig två underverk Johan (26) och David (24).

Stefan Björkman

Jag har jobbat i branschens framkant i 18 år. Jag är väldigt nyfiken på ny teknik och är en framtidsanalytiker som ser möjligheterna med Cross Media Publishing. Då jag är intresserad av nya uppdateringar av branschens hjälpmedel och program så har jag lärt mig alla nödvändiga program inom media och marknadsföring. Efter alla dessa år inom alla de sorters medier så har jag lärt mig att arbeta med och inspirera arbetsgrupper av olika storlekar. Då jag har jobbat i olika gruppformationer så har jag lärt mig att kunna få grupperna att se sina för och nackdelar och därför får jag gruppmedlemmarna att bli starka tillsammans. Och samtidigt har jag sett mina svagheter som t.ex. när det gäller att skapa text så samarbetar jag med de som är bra på texter. På den tiden jag började med marknadsföring fanns det inga högskolekurser inom området och på senare år så har möjligheterna att kunna studera bara kommit till att jag har blivit inbjuden som gästundervisare i olika kurser. Senast har jag haft ett projekt att bygga upp en profil och marknadsplattform för Riksförbundet för Rättigheter | Frigörelse | Hälsa | Likabehandling, och är verksamhetsansvarig på länsföreningen RFHL Gävleborg med 6 st. anställda. Det jobb som skulle passa mig är att inspirera och leda ett litet team på ett stort företag in i framtiden. Mina höga kunskaper inom Cross Media Publishing och förmågan att motivera och se hur personalen kan prestera och utvecklas individuellt och som en del i ett team.

Lämna ditt meddelande

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.